néhány szó magamról

Magamról

www.lelekterapia.hu


1967-ben születtem Magyarországon. Közel 21 éve foglalkozom ezoterikus tudományágakkal, és végzek folyamatos kutató munkát az "Ultra-Deep" hipnózis, az "Ultra-Hight"  hipnózis és a pszichoszomatikus tünet-szimbólumfejtés területein. Közel öt éve kezdtem el olyan új hipnózis technikák kidolgozását, melyek lényege, hogy az indukciók elhelyezésénél, illetve a regressziós terápiánál hatékonyabb, eredményesebb eljárás szülessen. Érdeklődésemet leginkább a pszichoszomatikus tünet-szimbólumok megfejtésében, az "Ultra-Deep"”, az „"Ultra-Hight”" hipnózisban, a metafizikai hipnoterápiában rejlő lehetőségek kötötték le, majd a későbbiek során tovább haladva, mindezek gyakorlati hasznosításának lehetősége a pszichoszomatikus tünet-szimbólumok területén. Így született meg az Inverse-terápia, majd a későbbiek során a pszichoszomatikus hipnoterápia, melyek hatékonyságukat már évek óta bizonyítják mind az egyéni, mind pedig a párterápiák során.

 
Az elmúlt évek alatt számtalan módszert és technikát tanulmányoztam illetve sajátítottam el. Így kerültem kapcsolatba a reinkarnációs terápiával, hipnózissal, hipnoterápiával, klinikai hipnoterápiával, Conversational-hipnoterápiával, a Jungi lélektannal, pszichológiával, pszichoterápiával, és természetesen az ezoterikus pszichológiával. Tevékenységemre, gondolkodásmódomra  többek közt: Rüdiger Dahlke, Thowald Dethlefsen, Papaji, Gerald Kein, Jiddu Krishnamurti, Feldmár András, Müller Péter, Popper Péter, Igor Ledochowski és Dr. Edith Fiore gyakoroltak hatást.
 
Hipnózistudásomat, a hipnoterápia alkalmazását, a metafizikai -hipnoterápiát és a hipno-meditációs gyakorlatokat  az Egyesült Államok egyik legjobb  hipnózis oktatói közé tartozó, Floridában élő, legendás Mr. Gerald Keintől volt szerencsém elsajátítani, majd Dr. Edith Fiore metafizikai hipnoterápiával foglalkozó kurzusait végeztem el. Ezt követően az American School of Hypnosis instruktor képzését sajátítottam el és lettem tagja az AIA nemzetközi hipnózis szervezetnek, mint hipnózis oktató.
 
 
C.Ht minősítéseimet a National Board of Hypnosis Education and Certification nemzetközi szervezet, a National Guild of Hypnotists nemzetközi szervezet, és a The International Medical and Dental Hypnotherapy Association nemzetközi szervezet ismeri el, és tartja nyílván. Hipnózis oktatói minősítésemet az AIA nemzetközi hipnózis szervezet tartja nyilván.
 
 
 
Jankai János

nemzetközileg regisztrált hipnózis oktató

pszichoszomatikus hipnoterapeuta